Telm przechowuje Twoje dane w bezpiecznej infrastrukturze chmurowej z szyfrowaniem. Analityka i historia moderacji są przechowywane przez okres zależny od Twojego planu (7, 30, 90 lub 365 dni). Telm nie sprzedaje ani nie wynajmuje Twoich danych. Usunięcie możesz zlecić w dowolnej chwili, pisząc na support@telm.com.
1Jak długo dane są przechowywane, wg planu
Treść wiadomości jest przetwarzana w czasie rzeczywistym; historia wiadomości, analityka i zapisy moderacyjne są następnie zachowywane, a to, jak daleko wstecz sięgają, zależy od Twojego planu.
- Free — 7 dni historii.
- Basic — 30 dni historii.
- Pro — 90 dni historii.
- Business — 365 dni historii.
2Gdzie przechowywane są Twoje dane i jak są chronione
Twoje dane są przechowywane w bezpiecznej infrastrukturze chmurowej i chronione szyfrowaniem zgodnym ze standardami branżowymi. Telm stosuje środki techniczne i organizacyjne, aby zapewnić im bezpieczeństwo.
Jeśli używasz dodatku white-label, aby uruchamiać usługę pod własnym botem, token tego bota jest przechowywany w postaci zaszyfrowanej, a nie jawnego tekstu.
Usługę prowadzi KeepFlow L.L.C-FZ z siedzibą w Dubaju, ZEA. Pełne szczegóły znajdują się w polityce prywatności i regulaminie.
4Jak trenowane są modele uczenia maszynowego
Częścią tego, co czyni wykrywanie spamu skutecznym, jest uczenie maszynowe trenowane na danych z wiadomości. Gdy dane są wykorzystywane do trenowania, są najpierw anonimizowane: identyfikatory takie jak nazwy użytkowników, numery telefonów i adresy e-mail są zastępowane placeholderami, zanim model je w ogóle zobaczy.
5Usuwanie lub eksport Twoich danych
Nigdy nie jesteś uwięziony. Analityka jest usuwana automatycznie, gdy przekroczy okno Twojego planu, a po zmianie planu pozostała historia jest czyszczona po 30 dniach.
Jeśli chcesz, aby wszystko zostało usunięte wcześniej, usuń bota ze swoich grup i napisz na support@telm.com z prośbą o usunięcie. Możesz też wyeksportować swoje dzienniki moderacji i wykrycia do pliku CSV z poziomu panelu.